1/1/10

Νέα επιμορφωτική περίοδος


Στην ιστοσελίδα της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των νέων επιμορφωτικών προγραμμάτων.
Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε:
...Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 θα ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου στα ΚΣΕ, για εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ60/70, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση».
...τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010,θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των κληρώσεων για την κατανομή των επιμορφωτικών προγραμμάτων στα ΚΣΕ ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης,οπότε και θα ξεκινήσει η Υποβολή Προγραμμάτων από τα ΚΣΕ.

Η Υποβολή Αιτήσεων Εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα προβλέπεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τις 20 Ιανουαρίου 2010.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

2 σχόλια:

annboukou είπε...

Γειά σου συναδέλφισσα βρήκα υλικό σου στο slideshare, όπου κι εγώ αναρτώ και τώρα που ξεκινά η νέα επιμορφωτική περίοδος θα ήταν ενδιαφέρον να είμαστε σε επαφή.

Άννα Μπουκουβάλα
Επιμορφώτρια φιλολόγων από τα Γιάννενα

ενδεικτικά κάποια από τα ιστολόγιά μου

http://kseioafilologi.blogspot.com/

http://annboukou.blogspot.com/

Athanasia Papachristou είπε...

Θα ήθελα πρώτα από όλα να ζητήσω συγγνώμη για το χρόνο απόκρισης... στο σχόλιο σου. Δεν είχα ρυθμίσει τον μετριασμό σχολίων (και όπως θα διαπίστωσες δεν είχα και συχνά!) με αποτέλεσμα να μην το αντιληφθώ καν!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη δουλειά σου την οποία βρίσκω πραγματικά εξαιρετική.
Θα χαρώ να τα λέμε μιας και νομίζω πως υπάρχουν κοινές αναζητήσεις και προβληματισμοί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...